Een goed ict beheer is in ieder bedrijf noodzakelijk. Heeft u geen speciale ict afdeling, dan kan ML ICT optreden als ict beheerder vanuit Papendrecht. We zijn gevestigd in Papendrecht, maar werken ook op locatie, door het hele land.

Op basis van afroep of abonnement

In een organisatie zijn goed werkende ict systemen van groot belang. Vaak is in midden- en kleinbedrijven een aparte ict afdeling geen optie, omdat dit een te grote kostenpost is. Door ML ICT in te schakelen als ict beheerder in Papendrecht, profiteert u van de voordelen van een professionele ict beheerder zonder torenhoge kosten. Wij werken op basis van à la carte, afroep of op basis van een abonnement.

ICT beheerder Papendrecht

ICT ontzorgingsabonnement

ML ICT biedt de mogelijkheid om een ontzorgingsabonnement af te sluiten. Voor een vast bedrag per maand ontzorgen wij u. We plegen periodiek onderhoud op locatie en zorgen voor wekelijks beheer en monitoring op afstand. U heeft nergens omkijken naar en continuïteit, veiligheid en toegankelijkheid van uw ict systemen blijven gewaarborgd.

Onze andere diensten

Wij zijn een allround computerbedrijf dat haar klanten van dienst is op allerlei ICT vlakken. Zo helpen wij bij:

  • Het oplossen van storingen en andere problemen
  • Het geven van een advies op ict vraagstukken
  • Netwerk- en systeembeheerder
  • Aankoopbemiddeling & inkoop

Op zoek naar een ict beheerder in Papendrecht? Maak dan kennis met ML ICT! Een goede service en kwaliteit staan hoog in het vaandel bij ons. U kunt ons bereiken via de telefoon of de mail.

Who We Are:

Chase mice run in circles yet mark territory sleep on keyboard. Claw drapes. Intently sniff hand burrow under covers for behind the couch but inspect anything brought into the house. Intently stare at the same spot flop over or give attitude or hide when guests come over.

Contact Us

(888) 999-9999

info@pawcreative.com

www.pawcreative.com