U bent op zoek naar een goede netwerkbeheerder in Papendrecht die gespecialiseerd is in onder andere netwerk en systeembeheer? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. ML ICT helpt midden- en kleinbedrijven bij het verkrijgen en behouden van een goed functionerend netwerk.

Specialist op gebied van ICT oplossingen

Een optimaal functionerend netwerk is van belang in organisaties waar veel mensen werken. Documenten en andere belangrijke gegevens worden met elkaar gedeeld. Het is daarom belangrijk dat het netwerk goed functioneert en beveiligd is. ML ICT is specialist op het gebied van IT oplossingen. U kunt bij ons terecht voor advies, aanleg en onderhoud van netwerken. Niet alleen voor nu, maar ook voor in de toekomst.

Netwerkbeheerder

Onze diensten

Als allround computerbedrijf zijn we gespecialiseerd in alles dat met ICT te maken heeft, of u nou een netwerkbeheerder zoekt, een systeembeheerder, hulp nodig heeft bij storingen of enkel advies nodig heeft, ML ICT helpt u graag. Naast dat we een netwerkbeheerder zijn in Papendrecht, staan we ook voor u klaar als het gaat om:

  • Systeembeheer & Helpdesk
  • Het oplossen van storingen en andere problemen
  • Het geven van advies op allerlei soorten ICT-vraagstukken
  • ICT Ontzorgingsabonnementen
  • Nieuw en refurbished ICT materiaal.

Waar heeft u hulp bij nodig?

Een allround computerbedrijf dat ontzorgt, dat zijn wij. We zijn een netwerkbeheerder in Papendrecht, maar werken in principe door het hele land. Heeft u hulp nodig op het gebied van netwerken, dan kan we u op zowel afstand helpen als op locatie. Wacht niet langer en neem nu contact met ons op via de telefoon of de mail.

Who We Are:

Chase mice run in circles yet mark territory sleep on keyboard. Claw drapes. Intently sniff hand burrow under covers for behind the couch but inspect anything brought into the house. Intently stare at the same spot flop over or give attitude or hide when guests come over.

Contact Us

(888) 999-9999

info@pawcreative.com

www.pawcreative.com