Heb je je ooit wel eens afgevraagd hoe de wereld eruit zou zien zonder Nerds?

ML ICT

Je ziet ons zelden, maar je hebt ons hard nodig

In een wereld zonder Nerds zouden de meeste digitale communicatiemiddelen niet of nauwelijks werken. Veel bedrijven denken dat ‘het erbij hoort’ dat computers, netwerken of internetverbindingen uitvallen of stukgaan. Maar dat is helemaal niet nodig.

Drie belangrijke redenen waarom jullie mij nodig hebben:

ML ICT

Zodat jij je werk kunt doen, altijd!

Laptops, mobiele telefoons, servers, mail, backups, internetverbindingen. Noem maar op. Welke applicaties zijn veilig en kunnen je helpen? Hoe kunnen we het netwerk uitbreiden? Wat is compatible en wat zijn eventuele alternatieven? Ik weet alles en wat ik niet weet heb ik zo voor je gevonden.

ML ICT

Jouw bedrijf meegroeit met de nieuwste ontwikkelingen

Ik doe dat gevraagd en ongevraagd: als ik ruimte zie voor verbetering van netwerken en van beveiliging van gegevens, dan zal ik dat melden en je adviseren.

ML ICT

Jouw waardevolle data veilig wordt afgeschermd

Nerd zijn betekent doemdenken. Dat klinkt vreemd, maar het leidt er toe dat ik let op details en geen concessies doe aan de veiligheid van jouw gegevens.

Eigenlijk zijn we de helden van jouw bedrijf! Want als het mis gaat in jouw netwerk zijn wij de eerste die je belt. Ik ben daarom altijd bereikbaar. Heb de nieuwste smartphone, ben altijd online en ontvang mijn mail op al mijn apparaten. Maar wat ik vooral wil… is zo min mogelijk bezig zijn met problemen. Voorkomen is beter dan genezen. Het meeste van mijn tijd besteed ik dus aan het lopend houden van het geheel. Alles moet kloppen. Daar merk je niets van en je zult me waarschijnlijk niet eens zien. Het enige wat je merkt is dat altijd alles werkt! En als er iets stuk gaat, dan is dat van zeer korte duur.

06-24686731 | michael@mlict.nl

Microsoft
Eset
Zyxell
Dell
Acronis

Over Mike

Ik ontzorg bedrijven door goede en verantwoorde hardware te adviseren en te installeren en met advies over goede en betrouwbare software. Dit komt onder meer door mijn persoonlijke interesse: ik ben vooral gek op alles waar een stekker aan vast zit. Dat begon al met de Commodore 64 computer in de jaren tachtig. En nu nog is het naast mijn werk mijn grootste hobby.

Teamviewer

Dit is de belangrijkste functionaliteit van deze site!
Waarom? Omdat het ervoor zorgt dat wij op een veilige manier met elkaar in verbinding komen. Ik kan dan jouw problemen aanpakken, instellingen veranderen, de stabiliteit van jouw netwerk monitoren en nog veel meer zaken.

Contact opnemen

Wil je weten wat ik voor jouw automatisering kan betekenen? Neem dan contact met me op. En wees gerust, ik ben een nerd met social skills.

Nog even op een rijtje

  • ICT beheer
  • Systeembeheer
  • Netwerkbeheer
  • Voice over IP
  • Hardware en software leveren

Ik werk het beste voor het midden- en kleinbedrijf